Questions
Showing results 1 to 3 of 3
0

votes

2

answers

426

views

Hello everyone from Portugal,

 
I hope you guys are safe and keeping up. Proud of another Marshall product, adding to the existing Haze 40 and the pre JMP-1, the CODE 100H. I am still going thru the details of every aspect of the digital architecture, but some do seem permanent and require your support:
 
1. Each saved preset will freeze the unit, muting sound, disabling "preset" knob, only mitigated by turning off and on the unit. Actually this will happen exactly the same way if I'm using the app to save the preset.
 
2. If by chance the app is not detecting/recognizing the amp (after previous sync's), the only way to enable this is to shut down the app and turn it back on again.
 
3. When the unit is ON and the volume is 0, there is a clear hum coming from the speakers. This hum is non existing when using the headphones. I am using the original cabinet cable supplied.
 
4. My understanding of the CAB feature, is that it should be "on", if using the DAW or headphones, and OFF when connected to a cabinet (I'm using CODE 212 btw and enjoying it). Why all the presets are factory saved with CAB "on"?
 
The unit was bought with the 1.44 version already installed. I have not tried yet to reinstall anything. I am using Mac, with no Windows sw.
Thanks for the support,
Pedro
(cc to servicedesk@marshall.com)

asked 02 Apr 2021 at 08:19 AM

Pedro Faria
0

votes

1

answer

958

views

I am experiencing terrible interference when trying to use my Code 50  via Bluetooth / Gateway (Apple) App while recording on my Mac in Logic Pro X.  I am using a microphone to record the Code 50 and using the Bluetooth Movies series world to change patches.  The clicks/pops/noise/interference is loud enough to interfere with the recording process.  Perhaps a DESKTOP (Apple) Gateway App via Code USB might be a solution for all users experiencing similar issues?   I am running the most current Firmware.  Any current solution to my noise issues? 

Thank you. 

edited 17 Dec 2018 at 06:02 PM

Saloni kamalsagar

asked 16 Dec 2018 at 11:46 AM

Saloni kamalsagar
2

votes

3

answers

3.3k

views

I am experiencing terrible interference when trying to use my Code 50  via Bluetooth / Gateway (Apple) App while recording on my Mac in Logic Pro X.  I am using a microphone to record the Code 50 and using the Bluetooth to change patches.  The clicks/pops/noise/interference is loud enough to interfere with the recording process.  Perhaps a DESKTOP (Apple) Gateway App via Code USB might be a solution for all users experiencing similar issues?   I am running the most current Firmware.  Any current solution to my noise issues?  Thank you. 

asked 05 Sep 2016 at 05:35 PM

S Fisher (6)
Showing results 1 to 3 of 3
Loading - please wait...