Questions
Showing results 1 to 2 of 2
0

votes

1

answer

587

views

hi,

i bought a code 50 this past january, its still under warranty, and i've been having some problems with it. 

MODEL: code 50 75w

FCC ID:2AFZJ-CODE

Model number: CODE 50

CMIIT ID:2016DJ2218

IC:20648-CODE

first problem, when i try to store any presets the amp crashes, completely loses sound and the buttons/pots stop working.

second problem, i cant seem to get a clean sound out if it, it always sounds quite muddy both trough the speaker and headfones. i've noticed that when i switch the amp on with headphones plugged in, for the first couple of secounds i get a nice clean bright sound, but then it gets muddy again.  this doesnt happen when i switch it on not using headphones, it goe straight to the muddy tone.

i've re-installed the latest firmware version but these problems persist ( MCU:1.44 BT:V3.1).

 

can you please advise how to fix these issues?

 

Best Regards,

Joao Brito

 

asked 28 Mar 2020 at 12:11 AM

joao brito
0

votes

4

answers

3.8k

views

Especially on low strings, low notes.

Worse on neck pickups.

JTM45 especially bad.

Or is it just that my guitars have hotter pickups? Then again, some of my neck pickups aren't that hot and even switched to single-coil, it gets muddy and boomy.

The settings don't really help. Tried changes on all settings... EQ, cabs, preamps, amps, presence, resonance, you name it.

Or is it because I play at room volumes? Still need to try a headphone to see if it's speaker or emulator...

 

asked 29 Jun 2017 at 02:51 PM

michael s (9)
Showing results 1 to 2 of 2
Loading - please wait...