Questions
Showing results 1 to 7 of 7
0

votes

1

answer

358

views

Hi, I just recieved my Code 50 yesterday "bought brand new" and the amp sounded great until i hooked up to my pc this morning and downloaded a featured preset not a communiy preset. I am running usb not bluetooth and its my studio setup. Now all the distortion and gain sounds like the input gain is wide open clipping the signal coming in at all volume levels, and on all distortion and od gain presets. I tried to reset the amp and did a firmware update now its litterally so bad you cant play it. This is certainly a software issue cause the effects and clean tones sound fine. This happened immediatley after i sent the preset usb from the website to the amp from the pc. Also i tried several guitars, usb cables, guitar cables and even my mac. just dont know wether i should send it back or if thiscan be fixed with a firmware patch or something , Thanks

asked 09 Mar 2021 at 07:41 PM

stephen anderson
0

votes

1

answer

609

views

Hi all
 
I have a CODE 100 half stack (100H + 4x12 cab) AND a CODE 100 2x12 combo, which just arrived today.

I was expecting the two CODE amps to work together on USB, so I can get 2 guitar traces into my Mac in parallel. Unfortunately I'm disappointed to see that Mac will only see ONE CODE at a time. Looks like they both have the same device ID which creates issue on the bus?

Is this an actual bug? If so, please remove this limitation via firmware update because it would definitely make sense to have more than one CODE connected to the computer without needing additional hardware such a sound interface.

edited 07 Jun 2019 at 09:27 AM

Marshall

asked 22 May 2019 at 02:55 PM

Matt Marlow
0

votes

1

answer

779

views

I'm using USB on my Mac and the Mac sees the Code and allows me to set the speaker to it.
When I pull up a Youtube video and start it the video will play for about 5 seconds and then halts.
It's almost like something else is intercepting it. It basically locks up and I have to close the browser.

Same issue when using the Code 25 as input device on Mac for Garage Band. It recognizes it but when I record
upon playback the sounds are scratchy and unusable

This Code 25 works on my Windows Machine both ways as Input and Output device flawlessly

I have installed the latest firmware so that is not the issue.

Any ideas on what it might be causing the problem on the Mac?

--Pat Brown

asked 05 May 2019 at 04:55 AM

Pat Brown (25)
0

votes

1

answer

721

views

Hi I have a CODE 100 half stack (100H + 4x12 cab) AND a CODE 100 2x12 combo, which just arrived today.

I was expecting the two CODE amps to work together on USB, so I can get 2 guitar traces into my Mac in parallel. Unfortunately I'm disappointed to see that Mac will only see ONE CODE at a time. Looks like they both have the same device ID which creates issue on the bus?

Is this an actual bug? If so, please remove this limitation via firmware update because it would definitely make sense to have more than one CODE connected to the computer without needing additional hardware such a sound interface.

Please let me know asap thanks.

asked 08 Feb 2019 at 03:27 PM

Lele X (14)
0

votes

1

answer

819

views

I am experiencing terrible interference when trying to use my Code 50  via Bluetooth / Gateway (Apple) App while recording on my Mac in Logic Pro X.  I am using a microphone to record the Code 50 and using the Bluetooth Movies series world to change patches.  The clicks/pops/noise/interference is loud enough to interfere with the recording process.  Perhaps a DESKTOP (Apple) Gateway App via Code USB might be a solution for all users experiencing similar issues?   I am running the most current Firmware.  Any current solution to my noise issues? 

Thank you. 

edited 17 Dec 2018 at 06:02 PM

Saloni kamalsagar

asked 16 Dec 2018 at 11:46 AM

Saloni kamalsagar
2

votes

3

answers

3.2k

views

I am experiencing terrible interference when trying to use my Code 50  via Bluetooth / Gateway (Apple) App while recording on my Mac in Logic Pro X.  I am using a microphone to record the Code 50 and using the Bluetooth to change patches.  The clicks/pops/noise/interference is loud enough to interfere with the recording process.  Perhaps a DESKTOP (Apple) Gateway App via Code USB might be a solution for all users experiencing similar issues?   I am running the most current Firmware.  Any current solution to my noise issues?  Thank you. 

asked 05 Sep 2016 at 05:35 PM

S Fisher (6)
13

votes

2

answers

1.8k

views

I'm experiencing unwanted noise when connecting my Code25 via USB to my iMac.  I've tried several different USB cables and I'm using GarageBand, making sure to turn off all plugins and no other applications are running. I've seen mention of the same issue on other forums. I've created an audio file with a sample of the unwanted noise. https://soundcloud.com/victor-futura/marshall-code25-usb-noise

Is this a known issue, if so, can it be corrected in a future firmware update?

asked 12 Jun 2016 at 02:06 PM

Chris Conte (13)
Showing results 1 to 7 of 7
Loading - please wait...