Questions
Showing results 221 to 229 of 229
2

votes

3

answers

3.2k

views

I am experiencing terrible interference when trying to use my Code 50  via Bluetooth / Gateway (Apple) App while recording on my Mac in Logic Pro X.  I am using a microphone to record the Code 50 and using the Bluetooth to change patches.  The clicks/pops/noise/interference is loud enough to interfere with the recording process.  Perhaps a DESKTOP (Apple) Gateway App via Code USB might be a solution for all users experiencing similar issues?   I am running the most current Firmware.  Any current solution to my noise issues?  Thank you. 

asked 05 Sep 2016 at 05:35 PM

S Fisher (6)
0

votes

1

answer

785

views

Love my CODE 50, but can't use the gateway app to stream music. Can stream music fine through itunes by selecting the code as the playback device. I'd like to be able to use the gateway app to do this. Any suggestions?

asked 26 Aug 2016 at 02:46 AM

Lucas Whittington
0

votes

1

answer

933

views

Code 50, Firmware was up to date.
I used the amp while practicing for an hour or so with no issues other than Bluetooth connectivity.
However, when I used the amp at band rehearsal, the volume fluctuated and diminished to where I could not thear the amp at all.

asked 31 Jul 2016 at 08:16 PM

David Knorr
1

vote

2

answers

2.5k

views

Hi,

when I use the playback function the music selected doesn't play within the app.  The music on my iPhone 6 is on Apple Music and I even tried downloading it onto the phone but that still didn't work.  I wasn't sure if I was missing something.....  Thanks for any help!

Mike

asked 31 Jul 2016 at 02:28 AM

Mike Keeble (1)
2

votes

5

answers

8.4k

views

I bought a Code 50 today and I'm very pleased with it apart from one thing – I downloaded the Gateway app (1.2.7) for my iPhone 6 running the latest version of iOS (9.3.3) and no matter what I try, I can't get the app to connect to the amp. The amp is set up in bluetooth pairing mode, I've hit the "scan for amps button" on the app so many times my finger is about to fall off! I've restarted the phone numerous times, restarted the amp, you name it. It won't find it. Any advice appreciated!

asked 27 Jul 2016 at 11:06 PM

Matt Sefton (2)
0

votes

2

answers

9.5k

views

just got the amp home

spent an hour trying to connect to an iphone 6s...it will not connect

what is the fault...it appears I am not the only one struggling to connect an iphone

asked 25 Jul 2016 at 07:10 PM

Stuart Lawrence
0

votes

1

answer

1.3k

views

 

I have an iPad 2 with 64 GigB and G3, using iOS v.7.1.

Downloaded Gateway. Pairing not possible most of the time, even when I put the iPad right on top of the Code 25 amp.

When paired, the Gateway software does not recognize the pairing and does not show a Bluetooth device  indication on the bottom left corner. Go to set up, menu shows no Bluetooth connection even after the pairing was successful. Hit the Scan button but, nothing happens.

Please help. Thanks!

 

asked 20 Jul 2016 at 07:24 AM

Anthony Lebatuan
0

votes

1

answer

1k

views

I recently purchased the Code 25 from Guitar Center.   I downloaded the app to my Galaxy S5 and paired it with the amp.   Day 1 everything worked fine.   Day 2, the bluetooth connection is dropping whenever I make a setting modification via the app.....very frustrating as this did not happen Day 1.   Can you help?

One more piece of info, the bluetooth connection actually stays active after the Gateway app drops as I can still play audio from my phone thru the Code 25.   It is the Marshall Gateway app which drops the connection after I make any change.   The app appears to drop the connection as soon as I strike any note on my guitar.       Once the connection drops in the app, it will not reconnect.    The only way I've gotten it to reconnect is to drop the pairing and re-pair.   Interesting that when it 'pairs' it always produces a new pairing code.

edited 03 Jul 2016 at 03:43 PM

Joshua Morris

asked 03 Jul 2016 at 02:51 PM

Joshua Morris
0

votes

1

answer

930

views

Just purchased a new Code 25 amp and about every 30 seconds or so it looses its bluetooth connection and I have to go back to the connection page to reconnect it. Often after reconnecting it looses connection again before I can even back out of the connection page and make any changes to the amp. This is very frustrating. Ive checked for new firmware updates and there are none. I have seen others on forums complaining about the same issue. Is there a fix?

asked 29 Jun 2016 at 03:37 PM

Odell Robinson
Showing results 221 to 229 of 229
Loading - please wait...