Questions
Showing results 3621 to 3640 of 4000
0

votes

1

answer

1.6k

views

Hi, after playing some JCM900's and 800's, I obtained a slightly battered JMP 2203, serial number 05027M.

This points to production year 1980.
Can anybody tell me the difference between the 1978, 1979 and 1980 incarnations of the JMP 2203?

And in addition; when relacing the valves, which types and brand should I use?

While we're at it... Where could I obtain the origonal schematics for my amp?

Thanks in advance!

Bye, Ward

edited 11 Jan 2017 at 08:06 AM

Ward van den Berg

asked 11 Jan 2017 at 07:50 AM

Ward van den Berg
0

votes

3

answers

1.4k

views

I have  a nextbook tablet without bluetooth and i would like to know if the gateway app will also work with a USB connection? I do not have a cell phone to use with bluetooth.

asked 11 Jan 2017 at 03:11 AM

John Bednarek (5)
0

votes

1

answer

2k

views

Can someone explain how to write a setup in my Gateway library to the amp?  No matter which box I check I seem to always overwrite my Gateway library setup with what is on the amp instead of the other way around. 

edited 10 Jan 2017 at 11:21 PM

Sean Nixie (6)

asked 10 Jan 2017 at 11:02 PM

Sean Nixie (6)
0

votes

2

answers

2.7k

views

Hello! 

I recently found out that my code 25 doesn't have a output that supports a jack. I've used a "Gibson Memory cable" before, and that was ok for my use. So my question is; which program should use when I connect my code amp to my computer? I'm not looking for an expensive and supergood program, just a program that works for my hobby playing :-) I hope this was understandable :-)

asked 09 Jan 2017 at 11:01 AM

Bjørn André Erland
0

votes

5

answers

3.6k

views

Hello Marshall. My Code 50 was connecting the other day and tonight I could not get it to connect. I am getting a message similar to this: Can only control an amp you are connected to. Something similar to this. Like my phone is connected to another Marshall Code. I only have one Code amp. My phone is connected to the amp in my bluethooth settings and I see the amp in the Gateway app. I have tried to forget the device and then find it again. Turning the app off and restarting it. Even uninstalling the app and reinstalling it. Still getting the same error message. Advice? Thanks.

 

-Brandon 

asked 09 Jan 2017 at 04:52 AM

Brandon Lopez
0

votes

1

answer

1.3k

views

Hi, I just have a question...If and when it's time to replace the EL-34 Tubes in my head from them wearing out or I just want to try something different in an EL-34, What should the Bias be set to. I can't seem to find that info any place.  Thanks,

David A.Topp

edited 09 Jan 2017 at 01:27 AM

David Topp

asked 09 Jan 2017 at 01:10 AM

David Topp
0

votes

0

answers

951

views

Hi. Just wondering if there might be any plans or capabilities for post FX, maybe in a future firmware update? Using the delay, curruently it's not possible to set it for just one delay repeat. and have that repeat be at unity gain, or as loud as the source note. Also, we all know that true chorus FX sound SO much more lush in a post configuration. Thank you.

asked 08 Jan 2017 at 09:03 PM

Brian VESTRONIX
0

votes

7

answers

2.5k

views

Hello, i have a lot of problems for connecting with the CODE 25 via a Samsung smartphone, a while ago it worked fine. But the last couple of days the bluetooth is killing me.

So i already tried what i read on this forum,

Re install Gateway, delete the Code 25 from the bluetooth and try again.  When i put bleutooth on , i see the device on my smartphone, but it don't want to connect and on the screen of the CODE it says Bleutooth : VO............

It always say: Error, can not communicate with CODE VO.............

 

Can somebody help my please? 

asked 07 Jan 2017 at 06:26 PM

Joris Wouters
0

votes

2

answers

2.7k

views

Hi all!

I want to change the MIDI-Channel from Channel #1 to Channel #16 on my JVM 215c.

Like in the manual described, I switched off the JVM, pressed and hold the MIDI-programm-switch and switched on the JVM. But when I release the MIDI-programm-switch, the LED did not start to flash and the amplifier did not detect any MIDI-message. From now on the amplifier detected no MIDI-message. Also not the MIDI-program-change-commands on Channel #1!

I had to do a factory reset and (of course) all MIDI-Presets were erased and the amplifier works again on MIDI-channel #1!

Do you know, which mistake I made?
Is there any other reset to do?
Is there any chance to solve this problem?

Thank you very much for your help!

Best wishes
Roland

asked 06 Jan 2017 at 03:27 PM

Roland Kost
0

votes

4

answers

1.1k

views

Hi All,

Just bought the Code 25, amazing sounds but I cannot connect it with my iphone 6S. I updated the firmware installed it

and also restarted my phone. Nothing seemd to help. Yesyerday I have had a connection and today it seemed again not possible. tried many times.

 

Perhaps someone can advise me.

 

 

 

asked 04 Jan 2017 at 10:08 PM

peter van Suijlekom
0

votes

2

answers

4.1k

views

where is the seriel number on my dsl40c located?

asked 04 Jan 2017 at 04:15 PM

Rick Hickman
0

votes

1

answer

1.9k

views

Hello everybody I'm looking for Hotel California solo by Eagles tone thanks.

asked 02 Jan 2017 at 09:08 PM

Adrien Frachon
0

votes

0

answers

1.6k

views

Dear Custom Service!

I am a happy user of Code 50.

The question is, relative to a normal high volume (master volume of 4 - 6, pre amp volume up 5 or more) of the amplifier resonates. What can it be? Normally this phenomenon, or a fault in the amplifier?

I look forward to your reply!

 

asked 02 Jan 2017 at 09:57 AM

Peter Arpad
0

votes

0

answers

1k

views

I'm actually a bass player who records at home, and I have to wear the hat of a guitar player when I do. I don't know enough about the intricacies of Marshall amplification to know what amp produces what? I mainly use a 12 string bass, so finding the right Marshall to produce the frequencies I need to sit right in the mix is trying, especially if you don't know what's what? I've been sticking to the workhorse setting of Rock..a Tele through a Plexi. But the sun don't rise, and set on a Plexi. I think I remember reading in a early review of the Code, that there was a Yngwie setting? If anyone knows how it's done...?

asked 01 Jan 2017 at 01:20 PM

Westrocker67 crawford
0

votes

1

answer

1.2k

views

looking for a Hendrix tone that's why I bought a Marshall amp. Yet not 1 of the 100 presets have anything Hendrixy to them. Disappointed. 

asked 30 Dec 2016 at 03:32 PM

John Thompson
0

votes

2

answers

10.2k

views

Does anyone know if you can connect Bluetooth headphones before I go buy a pair 

asked 30 Dec 2016 at 08:57 AM

sid Featherstone
0

votes

2

answers

1.5k

views

Hello, I ve trouble with pairing my phone - lenovo s850 with Code 25 via bluetooth. I tried it many times, but my phone just cant find amp (bluetooth is on). I also tried another phones and devices with bluetooth but neither it could not find amp. Could it be broken amp or am I just doing something wrong? Thanks.

edited 29 Dec 2016 at 03:35 PM

Vojtěch Růta

asked 29 Dec 2016 at 03:28 PM

Vojtěch Růta
0

votes

7

answers

6.1k

views

Hi there Marshall team,

I was wondering if you could help me with a problem that I am having between my Code 25 amplifier and the Gateway app. I am able to pair my android device and the amp via Bluetooth just fine but once I am in the Gateway app it doesn't detect my amp at all, even when I press "scan for amp" it just says no amp detected. 

I think I should add that I have been able to connect it to my apple device without any problem at all.

It would be highly appreciated if you got back to me.

Thank you.

asked 28 Dec 2016 at 08:26 PM

Michael Huisamen (2)
0

votes

1

answer

940

views

Hi, My name is José...

I Would like to get videos or information about the head Marshall JMP Super Lead 2959. I have and i need to know his value. I´ll sell it.

Thanks

asked 27 Dec 2016 at 05:47 PM

Jose Luis
0

votes

0

answers

1.2k

views

New Gateway 1.4.1.  has some  problems on my Huawey p8 light  .  Playback don't works (don't load the song)  and sound of my presets in headphones is frequent distorted or noise .

I return to gateway 1.2.6 .

Vittorio Penza - Avellino - Italy -

asked 27 Dec 2016 at 05:43 PM

vittorio penza
Showing results 3621 to 3640 of 4000
Loading - please wait...
This site uses cookies to improve your experience. By continuing we assume that you're ok for us to store cookies on your device. You can change your cookie settings at any time, or delete cookies, by going to our cookie consent page.