Questions
Showing results 1681 to 1700 of 2302
0

votes

14

answers

6.2k

views

I bought it yesterday and in the store it worked fine but then I turned it off and on again it will not connect I tried everything even deleted the app and it still not connect

"make sure code vo... turned on and in the range " 

please I need help 

 

CODE Bluetooth

asked 29 Apr 2017 at 08:51 AM

david asadov
0

votes

2

answers

2.8k

views

To use my 8-ohm cab with my DSL 40C, do I need to unplug the dedicated 16-ohm plug from the back of my amp? Thanks

DSL 40c

asked 27 Apr 2017 at 10:38 PM

Raymond Menaugh
0

votes

1

answer

554

views

I have a 50 Watt JCM800 head- I would like to run it throught just the speakers of a 2199 Soild State 2x12 amp. Is this 2x12 rated at 8 ohms? Would this be okay to do?

Speaker ohms

asked 27 Apr 2017 at 05:24 PM

Blair Winslow
1

vote

1

answer

519

views

Hi.

Is the contents or changes documented anywhere for each CODE firmware release?

CODE Firmware

asked 27 Apr 2017 at 09:57 AM

Toby Gilbertson (1)
0

votes

1

answer

441

views

Lost power on channel #2  AS100D   Lost power ONLY in the instrument jack and the mic jack beside it.......amp is about 2years old with little use  HELP  HELP

acoustic

asked 24 Apr 2017 at 08:13 PM

parker trader
2

votes

0

answers

755

views

Hey,

Just got a Marshall Stanmore, and when listening to calmer songs, I can hear a significant amount of distortion. Like a fuzzy overdrive.
Overall, the speaker sounds great, especially on higher volume, but I still can't get over the annoying distortion. Really low-key piano songs are virtually unbearable to listen to. 

Has anyone else had this problem?

Speaker Volume Stanmore

asked 24 Apr 2017 at 07:00 PM

Robin Medin (2)
0

votes

1

answer

358

views

I can not find the serial number on the back of my Marshall Coad50 75watt. Does the serial number start out with CMIT ID: then the 10 digit number? this is the only number thats a 10 digit. Thank you, Robert in Crawfordsville In.

CODE

asked 23 Apr 2017 at 08:09 PM

Robert McClellan
0

votes

1

answer

303

views

I bought a stockwell two weeks ago and now I just seem to notice while looking from above the top middle of the gold frame sticks out. When it's playing, it rattles as well, but I'm not sure if it affects the sound or not. When I push it with my finger (gently) it's connected to the main area and they move forward simultaneously.. 

can they fix it if I take it to the marshall repaire service? The bottom part is really firm and doesn't move at all but the top  bounces back out as soon as I take my finger away. 

How much does it affect the performance?

Part

asked 23 Apr 2017 at 06:58 PM

Mahyar Alemipour
0

votes

0

answers

296

views

does anyone have any setting preferances for the code 50 on the foreigner sound....loke for hot blooded...etc.

CODE

asked 21 Apr 2017 at 07:47 PM

Blaine Holcomb (1)
0

votes

2

answers

403

views

I have a silver jublie reissue and when i plug in the footswitch the red light stays on on the amp. even when the knob is pushed in and pulled out,  the led light on the footswitch turns on and off but wont do any switching. any idea what the problem could be?

Footswitch

asked 21 Apr 2017 at 04:25 AM

kevin cox
1

vote

0

answers

494

views

Will you ever fix your pathetic Bluetooth conncetivity issues? I have Galaxy 7, but I see it's no diferent n any other platform; your Bluetooth connectivity is downright pthetic; if anyone even manages to connect somehow, the connection drops frequently.  And that's in 2017 when teapots have stable Bluetooth connectivity - are you in Marshall really THAT backward, technologically illiterate, and incompetent?

Bluetooth

asked 20 Apr 2017 at 11:47 PM

Gor Mark (1)
0

votes

1

answer

1k

views

Hi,

Question about connecting a Model 1982B 4x12 lead cabinet to my Model 4211 JCM800 100 watt lead combo.

I just want to be sure on the ohms before connecting the 1982B. Both have been in storage for over 30 years. I have already tested the 4211 combo and it is working fine, It has 2 x G12T-75's connected to one of the two speaker jacks in parallel, with the ohm dial set to 8 omhs. The Model 1982B lead 4x12 cabinet has 320W RMS and 8 omhs marked on the plate. So the questions are...

1. With the 2x16 ohm combo speakers in parallel the amp should be set to 8 ohms on the dial, correct?

2. If I disconnect the 2 combo speakers and only plug in the 4x12 cabinet, the amp stays at 8 ohms?

3. If I connect bothe cabinets, combo at 8 ohms and 4x12 at 8 ohms, should the amp be set to 4 ohms?

Sorry if this sounds like a dumb question, but both these things have survived over 30 years in storage, and the last thing I want to do is screw them up by being an idiot and connecting them wrong and frying them.

Thanks for any help in advance...

Les

 

Speaker Combo ohms

asked 19 Apr 2017 at 08:51 PM

Les Turner
0

votes

1

answer

559

views

How do i know which version of the firmware is on my amp. I bought it new from sweetwater 4/11/17. Also, i have noticed a slight hiss in the background when a chord is played. Would the firmware update fix that?

Firmware

asked 19 Apr 2017 at 08:31 PM

justin allen (2)
0

votes

1

answer

519

views

I'm desperately on the look out for a JTM30 1x12 extension cabinet (JTM-C12 I believe is the correct part no.) 

Does anyone have one they want to part with? Failing that...Marshall, can you make me one!?

Thanks 

Cabinet JTM

asked 19 Apr 2017 at 10:50 AM

Luke Harris (1)
0

votes

1

answer

450

views

I bought a Valvestate 8100 head with a AVT 4×12 cabinet but its lacking a serious amount of gain & sustain even on max. I changed the pre-amp tube but it didn't make a difference. It still sounds dull and weak. What could be the cause of it?

Valve Cabinet valvestate

asked 19 Apr 2017 at 04:43 AM

Lizet Sanchez
0

votes

1

answer

348

views

I was miking up through the PA last night and it is not apparent which way the speakers are located in the cab  ( without taking the back off) I imagine they are fitted at a slant but which way?

Speaker

asked 15 Apr 2017 at 05:07 PM

stephen goulden
0

votes

1

answer

400

views

I just got a Reissue Silver Jubilee Cab thinking it had Chinese Celestion Vintage 3o Speakers (60 Watts); I openned the cab and discover British made cobranded Marshall/Celestion G12 Vintage Speakers (70 Watts). I can find no information about this speaker. Most retailers advertise Vintage 30 but I think they are wrong. I am also unable to locate the label on the web, Marshall site, or Celestion site. Anyone know what these speakers are and why information nonexcistent on Marshall or Celestion cities? The label has the word Vintage on it in different font and no "30" compared to china made Vintage 30 speaker.

Speaker

asked 15 Apr 2017 at 05:09 AM

David Hungate
0

votes

1

answer

335

views

HOW DO I FIX A BLOWN POWER MODULE IN MY AVT 50H???  CANT EVEN GET ANYONE TO TELL ME WHERE IT IS"FUNNY"....TECH'S...SO SCARED .. THERE GONNA MISOUT ON RIPEN SOMEONE OFF!!!

MODULE Resistor

asked 14 Apr 2017 at 03:09 AM

JAMES TILLMAN
0

votes

2

answers

346

views

I am looking at buying a JVM410H on eBay.  The seller advises that he bought the unit as a factory refurb.  I asked if it was refurbbed in England and why it was refurbbed. He did not know the answer to either.

Question:  If I supply the serial number can I find out why the unit was refurbbed and where it was refurbbed?  I would hate to buy this head only to find it was refurbbed in an auto body shop, if you know what I mean.

FactoryRefurbished

edited 13 Apr 2017 at 02:50 PM

Joe Sweeney

asked 13 Apr 2017 at 01:23 PM

Joe Sweeney
0

votes

0

answers

1.2k

views

Hello, just purchased this amp, play almost everyday and love it. When I first got it (playing for hours) I noticed there was a crackling/scratchy... almost like a loose connection sound from the amp, I played around with the cord and it didnt happen again until tonight, about 2 months later. This time it didnt just go away so here are my observations:

I was on full power, maybe 2 on volum, on the clean channle with gain. It seemed fine on e, B, G but on D is where it happened, didnt matter what fret and it seemed to do it on the A and E as well but not as much, I switched channels it did the same, I went into standby and switched cables, same thing, I plugged the guitar in another amp and the issue did not happen, I plugged the guitar back in to the marshal, the crackle was still there. I turned the amp off, put it in half power, turned it back on and no crackle. I turned the amp off, did a few things around the house. came back, put the amp back to 40W, turn it on and it is fine.

Thinking it happens if it gets warm? I have never had a tube amp... so im not sure what signs to look for with regards to a tube going bad... I'm not sure if originally leaving it at 40W and restarting it if it would have been fine. I will try and recreate and see what happens. Any thoughts?

 

UPDATING:

The foot switch made no difference. I'll move it to another room tonight. I have included a recording if anyone wants to hear it. In the recording you here the noise, I hit the B string 3rd fret... and it goes away, i then hit the D string 12 fret and you hear it come back.

 

https://drive.google.com/file/d/0B0GN6N50JSBpbTdwZUFWYVVTOU1TMFdfODdFRmdSQkxEcjNB/view?usp=sharing

 

DSL 40c Creamback

edited 15 Apr 2017 at 01:13 AM

Mike Movchan

asked 13 Apr 2017 at 04:26 AM

Mike Movchan
Showing results 1681 to 1700 of 2302
Loading - please wait...