Questions
Showing results 3401 to 3420 of 3523
0

votes

1

answer

3.9k

views

Hello, I was recently shipped a DSL40C and there was no owners manual or warranty card. The amp is brand new, in the original packaging. I am bumbed out, because I like to save these items. I know I can probably download one, but I want the original that is supposed to come with the amp. How do I obtain these items? Tommy Scott, 6625 Van Buren Road, Warners, NY 13164.

PS: Great Amp!

asked 08 Aug 2016 at 07:41 PM

Tommy Scott
0

votes

2

answers

4.6k

views

Hi, everyone! Just a quick question. I have a Marshall DSL40c with a Celestion 70/80 factory installed speaker, rated at 16ohms. It's a little harsh sounding for me, so I wanted to switch to a Celestion Creamback, which I ordered through my local distributor, but instead of a 16ohm speaker, they brought an 8ohm speaker. My amp has 2x8ohm plugs and a 1x16ohm. What would happen if I installed the 8ohm speaker and used one of the 8 ohm outputs? Would this damage the amp? Would affect the tone (I'm looking for something more classic hard rock, which I understand is the Creamback's specialty)? Thanks for your help!

asked 08 Aug 2016 at 03:46 PM

Andres Gomez
0

votes

1

answer

1.4k

views

The Code 25 makes a strange sound when letting a plucked guitar string sound die out, only when "amp" is selected (might be digital artifacting?) I saw one question about this via USB, but what I hear is not via USB, just out of the amps own speaker, no USB connected!

Thanks

 

edited 08 Aug 2016 at 01:57 PM

Marc G

asked 07 Aug 2016 at 08:08 PM

Marc G
0

votes

1

answer

2k

views

My JVM 410C doesnt have any volume coming from the channels.

 

One switch works green yelow, not red.  Works fine with switch two.  Switch three works green and yellow, not red.

switch four doesn't work at all. 

 

No sound out of these channels without footswitch.  Same results.  Now, making a poping noise when turned off.  I just got htis amp in June.  Played a few weeks and then boom, nothing.

 

I tried using the FX Loop in back.  That's when this whole thing started.  As I correctly plugged in as instructions say, it immediately didn't make sound in these channels.  Unplugged, guitar going straight in, same stuff.  No volume through these channels.

 

The tubes are red, all glowing.

 

I need help.  Thanks.

asked 07 Aug 2016 at 08:02 PM

Michael Thompson
0

votes

1

answer

1.1k

views

Just purchased this amp. I am a little suprised at how hot the metal faceplate on the control panel gets during use.  I know tubes generate heat and the DSL40 has the four pre-amp tubes just behing that faceplate. Still, just wondering if this is "normal". This is occurring even in low power mode, at relatively low volumes (set at 2 or below) and the Ultra Gain at about three quarters.

asked 07 Aug 2016 at 08:23 AM

Calvin Dunkle
0

votes

5

answers

3.9k

views

Hello,

So I got these Marshall Monitor headphones from apple over in boston last august and they were working just fine until two months ago when one of the sides of the headphones when out and would not produce sound, so I put the headphone jack in the other ear and it was fine, but then it happened again with the other ear.

I was just wondering if Marshall can fix this problem or if anyone else has had the same problem with these head phones.

asked 06 Aug 2016 at 08:35 PM

Evan Alexander
0

votes

1

answer

1.2k

views

What the stock original preamp tubes of this head?

Thanks

 

asked 06 Aug 2016 at 07:09 AM

Francesco Affatati
0

votes

1

answer

968

views

Is there any chance someone is going to date the community questions - at present it is getting bigger and bigger but as far as I can tell its not in date order - So far everytime I come to it it seems that I'm re-reading stuff so that I don't miss new stuff.

Any chance the dates could be added to the initial list page, perhaps a sort function as well to allow sorting of question and answers depending on what people might want. At the moment it seems to be very hit and miss and not exactly in line with the amp qualities.

asked 05 Aug 2016 at 04:50 PM

Alan Unwin (13)
0

votes

1

answer

1k

views

Hello, since this morning, when I turn my amp on, it gives sound for two or three seconds, then stops while the LED becomes ligther and switch off.

Power supply seems to be good beacause it gives about 18 V DC.

My amp was bought in England and I live in France, so I can't bring it back. What can I do ?

Thanks for your answer.

Franck

edited 05 Aug 2016 at 06:54 AM

Franck ROUSSEAU

asked 04 Aug 2016 at 09:06 AM

Franck ROUSSEAU
0

votes

1

answer

961

views

Hey Nick! Everyone at Marshall!

Given that you're on the right settings, will CODE give me that JCM800 CHUNKA - CHUNKA sound, with a palm muted stroke of the Plectrum? I know, I know, it's a (STUPID) Technical question, but you lot get my meaning, right?Cheers! And see you in hell my friends!! \m/ (Nick's The Man!!!!)

asked 04 Aug 2016 at 06:59 AM

Vince Randles
0

votes

1

answer

975

views

can I lock the library screen, it slides back every time I select a  preset

asked 04 Aug 2016 at 02:32 AM

Jon Doman
0

votes

1

answer

854

views

is there a software issue with no sound when a user setting is saved?

asked 03 Aug 2016 at 12:43 AM

jake smith
0

votes

1

answer

914

views

i would like to return my dsl 100 watt head because i bought it 6/25/2015 and i got it on 8/20/2015 i played out of it about 8 times and the transformer went on it i would like my money back from it  

asked 03 Aug 2016 at 12:04 AM

carl finch
0

votes

1

answer

2k

views

Hi, I've just bought a Marshall Code 50 which worked 2 days ago and again 20 minutes ago but after trying to pair with (a) Android Samsung phone (unsuccessful) then (b) iPad (also unsuccessful) the amp turned off and now will not turn on. Power supply is working, no power cut. Any advice apart from return the unit?!?!

asked 02 Aug 2016 at 06:50 PM

Elliot Maule
0

votes

1

answer

2k

views

i was wanting to register my marshall code amp. ver pleased with it cheers!!!  im just trying to figure out which one is the registration number as there's a few on the back . cheers

dan ingle

 

asked 02 Aug 2016 at 01:53 PM

Daniel Ingle
0

votes

1

answer

1.3k

views

Hi,

I'm trying to register my AS50D (limited edition in green) but when I enter the model number it gives me 3 options to choose from.  Any chance anyone could inform me which one relates to my amp?

Cheers,

 

Paul.

asked 01 Aug 2016 at 06:14 PM

Paul Radford
0

votes

1

answer

809

views

I am also trying to find a back panel for my amp  can you help   thank you

ser# S/A 6031  C

asked 01 Aug 2016 at 04:37 PM

Richard Hemsley
0

votes

1

answer

2.4k

views

Hi there,

I am considering buying a 2525H head and I was wondering if bias adjustement would be required on such low wattage EL34 power section.

I know the 'full scale' silver jubilee have a pot for bias adjustment but it seems not to be the case for the mini version.

Please confirm.

asked 01 Aug 2016 at 08:50 AM

Philippe D'Hainaut
0

votes

1

answer

783

views

why doesn't my android phone connect to the amp blue tooth?

asked 01 Aug 2016 at 02:08 AM

jake smith
0

votes

1

answer

918

views

How can I back up my presets?

asked 31 Jul 2016 at 08:18 PM

David Knorr
Showing results 3401 to 3420 of 3523
Loading - please wait...