Questions
Showing results 3361 to 3380 of 3523
0

votes

1

answer

925

views

man, if it had a leslie or even vibrotone simulation it would be almost perfect!!!

asked 17 Aug 2016 at 02:55 AM

mark couling
0

votes

1

answer

1.3k

views

OK, so I followed the instructions I found in another answer here about uninstalling the updater and then downloading it and installing a newer version.  Now there's a new error that occurs preventing the updater from working.   I attached the error.  One of the things I looked forward to being able to do with this amp was to record without having to use my Line 6 Pod as a crutch.  However, neither of the programs I normally use (Pro Tools and an older program called RiffWorks) recognize the amp via usb, and I've downloaded some trial software of a couple newer DAWs that recognize it but there's a horrible squealing noise that's produced on top of it (not to mention the guitar sounds like a poor copy of the amp--almost like it's a paper amp).  I am hoping the updater will fix these issues once the updater works.

-RC

asked 16 Aug 2016 at 08:26 PM

Randall Clark (3)
0

votes

1

answer

889

views

My amp is rated 230v 50hz can i run it on 220v 50hz ?

asked 15 Aug 2016 at 06:16 AM

Ashmit Sinha
0

votes

1

answer

913

views

I recently purchased my beloved amp and one day while on standby i lost all power no lights no sound nada anyone outthere have the same trouble no decent repair shops near me plz help i miss my amp

asked 14 Aug 2016 at 08:06 PM

Billy Finney
0

votes

1

answer

1.2k

views

hey guys,

i redownloaded the utility update set up.exe  (it did seem that a new version was put out, but i still get the same error, ive attached a screen shot too. though it is in norwegian sorry bout that. also should my code be cooenced to the usb when running the programme? 

asked 14 Aug 2016 at 07:22 AM

ilkin engin (6)
0

votes

1

answer

3.3k

views

Hi, I am trying to register this product on your website but it keeps telling me there is no model number. How do I actually register a stanmore speaker?

asked 13 Aug 2016 at 02:49 PM

Yee Ling Foo
0

votes

1

answer

1.3k

views

Has there been a new firmware update for the code amp series?  I just got my new code 50 and I'm having multiple issues. Gateway makes duplicates of my presets then sometimes after editing and saving (either using the amp itself or gateway app)  my amp completely freezes. I have no access to the updater and would like to know if there has been any new firmware updates, and if there is which ones solve these issues. 

asked 13 Aug 2016 at 07:19 AM

Casey Vigil
0

votes

1

answer

918

views

What is the difference between  the yjm100-7 and the yjm100-t and the yjm100-u why the different suffixes and what's the meaning . Thank you 

asked 13 Aug 2016 at 02:55 AM

Larry Thomas
0

votes

1

answer

1.3k

views

    I have the new Code 50 amp.  I was playing it and it suddenly went silent.  I noticed then the screen was on, so it didn't short out.  Looking into it more, I found the screen had stopped scrolling and all buttons and knobs are unresponsive. I tried (1.) turning it off, then back on, (2.) turning it of, unplugging it and waiting a few moments, plugging back in, then turning it bad on,  Still nothing. I've even tried the (.3) factory reset in the manual.  No avail.  I can plug my iPod into the line in jack and it plays fine, but all the buttons and knobs won't response. Please help!

edited 12 Aug 2016 at 09:59 PM

Clifford Washington

asked 12 Aug 2016 at 07:30 PM

Clifford Washington
0

votes

2

answers

1.2k

views

Hi Folks.....I have a 1987 JCM 25/50 Model 2554.....is it possible to get the owners manual sent to me either to download or by mail?

 

asked 11 Aug 2016 at 05:50 PM

Thomas Klimkowski
0

votes

1

answer

1.1k

views

Hi guys!

 

I would like to know wether is normal or not a "ploc" noise comming from the speaker when switching from clean to drive mode, especially when reverb is on?  Note that even if the reverb is about 9hours , the "ploc" noise coming from speaker sounds like if the reverb was on maximum.

 

Thanks!

edited 10 Aug 2016 at 05:40 PM

Rodrigo Lima

asked 10 Aug 2016 at 05:39 PM

Rodrigo Lima
0

votes

1

answer

1.2k

views

Hi, When I registered my amp (a 1987 JCM 800 2205) after I entered the serial number, none othe models offered as options matched what I have. How do we reconcile that?

asked 09 Aug 2016 at 08:48 PM

Rob Wilson
0

votes

1

answer

2.6k

views

Top Slant Cab Ser No 35079

Bottom Straight Cab Stock # 1935b, Ser No 26753

Thoughts?

asked 09 Aug 2016 at 02:49 PM

Mark Ambrose
0

votes

1

answer

1.2k

views

Simply, I wish to put some 6550's in my JCM800 2203. Is there any possibilty of achieving this, if so How?

 

 

asked 08 Aug 2016 at 09:49 PM

Dreavyn Dreavyn
1

vote

1

answer

976

views

I was watching a demo from NAMM 2016 and it was mentioned that you could add a subwoofer to the code 25.  How would this be accomplished? What output Jack would you use?  Thanks in advance. 

asked 08 Aug 2016 at 09:35 PM

Tom Fritzsch (1)
0

votes

1

answer

3.9k

views

Hello, I was recently shipped a DSL40C and there was no owners manual or warranty card. The amp is brand new, in the original packaging. I am bumbed out, because I like to save these items. I know I can probably download one, but I want the original that is supposed to come with the amp. How do I obtain these items? Tommy Scott, 6625 Van Buren Road, Warners, NY 13164.

PS: Great Amp!

asked 08 Aug 2016 at 07:41 PM

Tommy Scott
6

votes

2

answers

2k

views

noticed people having interferance issues with the usb connection like me. was just wondering how you guys are comming along with the firmware application for windows and the new firmware?

asked 08 Aug 2016 at 05:55 PM

ilkin engin (6)
0

votes

2

answers

4.6k

views

Hi, everyone! Just a quick question. I have a Marshall DSL40c with a Celestion 70/80 factory installed speaker, rated at 16ohms. It's a little harsh sounding for me, so I wanted to switch to a Celestion Creamback, which I ordered through my local distributor, but instead of a 16ohm speaker, they brought an 8ohm speaker. My amp has 2x8ohm plugs and a 1x16ohm. What would happen if I installed the 8ohm speaker and used one of the 8 ohm outputs? Would this damage the amp? Would affect the tone (I'm looking for something more classic hard rock, which I understand is the Creamback's specialty)? Thanks for your help!

asked 08 Aug 2016 at 03:46 PM

Andres Gomez
0

votes

1

answer

1.4k

views

The Code 25 makes a strange sound when letting a plucked guitar string sound die out, only when "amp" is selected (might be digital artifacting?) I saw one question about this via USB, but what I hear is not via USB, just out of the amps own speaker, no USB connected!

Thanks

 

edited 08 Aug 2016 at 01:57 PM

Marc G

asked 07 Aug 2016 at 08:08 PM

Marc G
0

votes

1

answer

2k

views

My JVM 410C doesnt have any volume coming from the channels.

 

One switch works green yelow, not red.  Works fine with switch two.  Switch three works green and yellow, not red.

switch four doesn't work at all. 

 

No sound out of these channels without footswitch.  Same results.  Now, making a poping noise when turned off.  I just got htis amp in June.  Played a few weeks and then boom, nothing.

 

I tried using the FX Loop in back.  That's when this whole thing started.  As I correctly plugged in as instructions say, it immediately didn't make sound in these channels.  Unplugged, guitar going straight in, same stuff.  No volume through these channels.

 

The tubes are red, all glowing.

 

I need help.  Thanks.

asked 07 Aug 2016 at 08:02 PM

Michael Thompson
Showing results 3361 to 3380 of 3523
Loading - please wait...