Questions
Showing results 61 to 80 of 2588
0

votes

0

answers

58

views

Hello everyone i hope your all doing well

I recently we are talking the last 4 days purchesed my dream amp a marshall DSL100HR. I was very excited to finally be able to get my hands on a marshall super lead series amp. The dream has become a bit of a nightmare as currently i am the proud owner of a fancy paper weight. I handled the amp head with extreme care when i got it. I let it acclimate to my house temp befor even taking it out of the shipping packiging then when i did i was baby gental in doing so i set it up correctly and double checked so befor even powering up the amp. When i did power on the amp i let the tubes warm up like i read to do so i did this for 15m when i switched the amp to power low mode on i think that its 50watt in that mode. I heard a loud pop pop pop buzz and everything died the amp became unresponsive and the only thing that seemed to be working was that the tubes were lighting up properly and i could run the amp in standby thats it. the front panel was dead the foot switch was dead but the amp could still power on does anybody know what the hell happand ?

what did i do wrong did i just get a lemon ?

is this common with this amp range ? 

I am not rich it took a lot of financial planning to be able to afford this amp i am so bummed out. I did speak to the place i bought it from and there sending me a return label and when they get it they will ship a new DSL to me but this whole situation sucks. Thanks for any insite and help i wish everyone well !

(update) I got the return label sent the amp head back there processing a new DSL100HR order for me i wont get it till tuesday/wensday hope the one they send me works ! If the new DSL100HR also has issues i will most likely swear off tube amps forever not at all pleased with my initial experience at all.

(update 2) I have the new DSL100HR and this one works so i guess i got a lemon befor all is well now enjoy your lives people stay metal ! stay rock and roll ! most important stay safe out there !

Tubes DSL Defective

edited 09 Jun 2020 at 08:19 PM

J J

asked 04 Jun 2020 at 04:58 PM

J J
0

votes

0

answers

42

views

I am trying to record my guitar on studio one connected thru' code 25. since code 25 does not have its own driver,  i have installed ASIO4all driver, which is allowing studio one to detect the code as an input device, when I am connecting the code 25 thru' the USB port to my laptop.

unfortunately , when i am trying to record my guitar, no input is detected in the DAW and the file recorded is a blank one.

Am I missing something here or is there a studio one specific setting to allow recording thru' code 25?

Thanks for an early reply

best

CODE USB

asked 04 Jun 2020 at 02:08 PM

monoj chakraborty
0

votes

2

answers

96

views

Does anyone know if the issue over master volume being too sensitive (too low or too loud due to non-linear response) has been fixed? Looking at getting a Code 50, but this would be a deal-breaker for me. Amp will be mainly used for home practice / recording with occasional gig use, so it must be able to perform at bedroom levels without tone loss. Thanks in advance.

CODE

asked 04 Jun 2020 at 10:13 AM

Jeff Nicholls
0

votes

0

answers

45

views

hi there

i have a code 25 which i really like. I dont play a great deal but of late i've noticed some stange behaviour from it;

1/The Lcd display flickers eratically between values and preset names when playing. Sometimes the display just goes blank, but luminated.

2/On occasions the whole sound fluctuates and sometimes even a complete loss of volume after a short while playing. The only way to get it back is to turn the amp on and off repeatedly.

3/Red edit light is almost always on and flickering .

I have tried to reset it but doesnt seem to allow me to do that -  the screen goes blank.

Its still under warranty  (just) but the shop i bought it from (Rockbotton Croydon) is closed due to the Covid.

Any ideas please

CODE Presets

asked 03 Jun 2020 at 08:21 PM

Lorenzo audino
0

votes

1

answer

41

views

Hello everyone, i have a code 100 combo and it has a FX loop so i use a D/O pedal in front as a preamp, the amp and cab and then i have the effects in the fx loop, sonds amazing and i'm very happy with it, now the problem is when i try to record with my PC using the USB conector from the Code into my DAW, the result is nice i have the great sound from the code but it doens't record nothing from the FX Loop so all the modulation effects, delays and revs cannot be record it, i can hear them when i'm playing but when i hear the track in my PC, all the fx are not record it, is there something i can do with it?, Thanks.

CODE USB record

asked 02 Jun 2020 at 02:55 PM

Juan Carlos Tarifa
0

votes

1

answer

48

views

Hello, i bought Stanmore II with the Alexa app and when I ask her to connect to spotify she replies that she is not support it. I have followed all the nessecary procedures but it doesn't work.

 

Gateway

asked 01 Jun 2020 at 08:46 PM

Filippos sevdalis
0

votes

3

answers

83

views

Hi, just got a Code 25 amp and when turned on (even without guitar or cable plugged in) it makes an almost constant clicking nosie..   Anyone else have a similar issue?  This is my first guitar amp.

Thanks

CODE

asked 01 Jun 2020 at 05:03 PM

Rich Wray
0

votes

1

answer

62

views

Hello everybody

I want to buy a pedalboard Line 6 HD pod 500 x and I want to know if it is possible to use it With my code 25 ?

I ask this because on code 25 there is no fx return plug... 

Thanks 

CODE Externalpedals

asked 01 Jun 2020 at 07:45 AM

alaix didier
0

votes

0

answers

32

views

hello there! i just wanna know if i can order the cord for Marshall AS50D on their website?thank's

asked 01 Jun 2020 at 02:45 AM

Justin Adnan Aquino
0

votes

1

answer

62

views

Hi All,

I've been playing for awhile now, but no so much with amplification.  As a present for a recent celebration, I was given a nice Epiphone electric guitar and a Marshall CODE 50.  Problem is, the manual doesn't tell me everything I need to know, and the online "tutorials" on the Marshall site seem to be more like short overviews and demonstrations.

Does anyone know where there is a comprehensive guide to operating the CODE 50?  Like, lights/indicators, blinking vs. not blinking, other overall how-to's for the CODE 50?  Seems to be a really nice amp, but I feel I'm not unlocking all of its potential.

 

Thanks, in advance!

Paul H.

Colorado Springs

CODE Manual

asked 31 May 2020 at 09:01 PM

Paul Hinchman
0

votes

2

answers

81

views

Why in my "My Gateway" tab, in the list of presets on the left (from 00 to 50) there is the gear symbol for the changes of the presets, but in the list on the right there is not? (from 51 to 99) I cannot copy the presets from the list on the right to My Library without that command !!

Gateway Presets mylibrary

edited 01 Jun 2020 at 04:04 PM

Giuseppe CANNETIELLO

asked 31 May 2020 at 09:48 AM

Giuseppe CANNETIELLO
0

votes

2

answers

39

views

I recently started using the fx loop on my dsl40cr. I found that where the amp saves the fx loop setting (on or off) for each channel, and returns to that setting when switching using the buttons on the face of the amp, the 2 button foot switch carries the fx loop setting from one channel to the other when switched. Is this normal? I've seen videos of the 6 button foot switch saving and recalling fx loop settings just like the amp does. Wondering if this is just a difference between the foot switches? Thanks very much for the assistance!

Dsl40cr foot switch

asked 31 May 2020 at 03:33 AM

Adam Buckingham
0

votes

2

answers

43

views

Good morning,

i would like to connect my old Turntable to Stanmore2. I have an old Amplifier (the same chain of Turntable and CD Reading) but i suppose that i have to connect also a new Pre-Amplifier.
What is a correct configuration? Something like this?:

Turntable---->Amplifire---->Pre-Amplifire--->Stanmore2

If i buy a new Pre-Amplifier i could remove my old Amplifier from my chain?

Thank you!

StanmoreII

asked 30 May 2020 at 12:09 PM

Boris Carli
0

votes

2

answers

73

views

I just bought a Code. I can connect via bluetooth however it won't download any patches because it says it's not connected even though it is. I bought the USB #2 cable (that doesn't come with the amp) and the amp still says it's not connected to my computer even though it is. Other modeling amps don't have this issue. Marshall, you REALLY dropped the ball on this amp.

CODE Bluetooth USB

asked 30 May 2020 at 12:46 AM

Scotty Hayes
0

votes

0

answers

48

views

edited 02 Jun 2020 at 12:00 PM

John David

asked 29 May 2020 at 01:55 PM

John David
0

votes

0

answers

37

views

How to add song from Spotify so you can adjust tempo.

Code 50

asked 29 May 2020 at 12:56 PM

John Miller
0

votes

1

answer

42

views

Yesterday the power light on my DSL 40 went off, then came back on, then off again. It's been doing the same today.

Apart from this, the amp is running fine with great sound and all the other lights still working.

Is it just a bulb issue? And if so, how do I go about fixing this?

Cheers

Jack

DSL

asked 29 May 2020 at 12:35 PM

Jack Hutchinson
0

votes

0

answers

38

views

Please help. I need a Marshall CODE25 user manual in Polish.
Please link to the instructions.

Manual

asked 28 May 2020 at 06:08 AM

Jacek Fedorowicz
0

votes

1

answer

45

views

Would this footswitch work with this combo amp?

Footswitch

asked 27 May 2020 at 06:34 PM

Berend Floor
0

votes

0

answers

41

views

I would like some opinions on speakers to make this amp roll on Southern Rock and Blues.  Thanks for your input. Peace!!!!

asked 27 May 2020 at 02:26 AM

Rodney Thomas
Showing results 61 to 80 of 2588
Loading - please wait...