Questions
Showing results 1281 to 1300 of 1393
0

votes

0

answers

1.1k

views

What do I need in order to record with my amp?

asked 30 Oct 2016 at 07:10 PM

Zachary Fick
0

votes

1

answer

1.4k

views

I have Marshall Code 25 amp. and usually when I´m playing a few minutes the sound of the guitar disappear???I have turned off and on for return to play. Is Normal???. Is Brake????. Thank you.

asked 28 Oct 2016 at 10:36 PM

Raúl Martín
0

votes

0

answers

556

views

Hello,

              I purchased the Code 50 because I have alwasy wanted a marshall and im absoultly loving it. My question is, I know there is an ability to record with it. Now im clueless on who abouts to do it. Any idea on where to start or programs and such?

 

asked 28 Oct 2016 at 08:52 PM

Zachary Fick
14

votes

24

answers

10.1k

views

I have the CODE 50. My problem is with the master volume knob. When I set it to ~ 0-0.9 it is very low, but once it gets to ~1.1 it gets immediatelly too loud and there is no way to achieve something in between. Controling the master volume is a real problem cos I can not get a normal (not too loud) volume. You can make the increments between 0-2 a bit more slowly increasing to allow better management of the master volume.

Another thing is the playback volume on both the Gateway app and the line in. When using the Gateway app I have to lower the volume (1-3) and increase the master to a lot more just to balance the backing track and the guitar. I have tried my phone via line-in, my laptop and even connecting it to the output of my Creative SBX.  The only thing that works is cranking the volume pass 100% on the PC player if it is supported to get it to be loud enough to play along.

asked 27 Oct 2016 at 10:55 AM

Goce Bonev (25)
0

votes

1

answer

1.2k

views

I'm having troubles connecting the marshall code to my computer. I'm usings a USB mini-b cable and I cant get the program to work after I follow the procedures. Am I using the right cable?

asked 26 Oct 2016 at 09:16 PM

Matthew Ryan
0

votes

1

answer

744

views

Hi,

1st  -  on half a dozen occasions my code 25 has locked up when saving an edited preset. The only way to sort it is to switch it off and back on again. 

2nd  -  I'm getting a lot of hissing noisy coming through the amp when playing,  when lightly plucking a string the noise is really noticeable this fault is even worse when playing at low volume.

 

I hope you can offer some sort of fix for these concerns so the experience of play my amp is not a disappointment.

regards. 

asked 22 Oct 2016 at 03:04 PM

Martin Blyth (27)
1

vote

1

answer

902

views

Hi everyone, 

I've seen a few people comment about some strange audio artifacts at low volume; I'm definitely hearing those as well.  

Do we have any word from Marshall about if this issue will be fixed with a firmware update? 

Also, any ETA on the next firmware update?

asked 16 Oct 2016 at 11:54 PM

Lucas Evanochko (1)
0

votes

1

answer

708

views

I get a error prompt when i try to open the firmware utility that i downloaded for my code 50 amp? I am using win xp and i downloaded it in the opera browser?

asked 13 Oct 2016 at 01:19 AM

John Bednarek (5)
0

votes

1

answer

533

views

When i play youtube videos through the code 25 it begins to lag but as soon as i begin to play it through my phone again the lag stops. This also happens with songs occasionally.

asked 12 Oct 2016 at 05:40 PM

Ryan Lloyd
0

votes

1

answer

1.9k

views

I want to know how to install a firmware update in a code 50 amp? Please list the setting i need to put my amp in for this update?

asked 12 Oct 2016 at 04:34 PM

John Bednarek (5)
0

votes

1

answer

1.1k

views

Just last month I received the PEDL91009 and I just started to really use it this past couple of weeks.  I really like the feature and functionality of the footswitch, I am very glad I bought it.  

I noticed that if I have the footswitch hooked to the amp and I accidently hit the edit knob on the amp, the amp locks up?  I can't change anything on the amp via the amp's switches or via the footswitch, I have to power down and then power up the amp to get it to work again.

Anyone else have this issue?

asked 12 Oct 2016 at 03:21 PM

Robert Birch (15)
1

vote

1

answer

1.4k

views

Has ther been any or will there be any firmware updates to the code 25 amps? My unit suffers from tinny tones on high strings to annoying dull decaying sounds on low strings, I have tried many set ups but nothing seems to work! Hopefully you will have a firmware update that will correct this as I am getting to the point of not using the amp, and I have only had it a few months!

asked 10 Oct 2016 at 01:11 PM

Carl Forster (4)
0

votes

1

answer

717

views

Hi, is the JCM2000 available in the presets some post on YouTube give this option as a custom preset but I can't find it on my amp.

regards.

asked 09 Oct 2016 at 04:50 PM

Martin Blyth (27)
1

vote

4

answers

1.2k

views

I'm using Windows 10, and the Amp says "USB" when plugged into PC.  I installed the window app, but all it says is "please connect your Code..,".    I checked device manager and it says " Unknown USB device (device descriptor request failed).   I tried uninstall, reboot, reload, etc., and different USB ports ,but nothing works.   

asked 08 Oct 2016 at 10:02 PM

David Goodrich (1)
0

votes

2

answers

539

views

Tried to register a jvm410hjs, which code to use? Found models with reverb and/or carbon fibre only.

asked 05 Oct 2016 at 05:19 PM

Stefan Eriksson
5

votes

1

answer

1.5k

views

There are many questions & answers referring to an imminent update to the code firmware. I'm guessing the firmware is largely the same for both except there are some differences so are we talking about updates to both 25 & 50 or are they staggered?.

Since the update has been "soon" for some time I can only assume that the testing and acceptance etc is taking longer than expected. Are you able to state what is being slated in this update?.

Thanks for any information you can offer

edited 05 Oct 2016 at 03:57 PM

Alan Unwin (12)

asked 05 Oct 2016 at 12:19 PM

Alan Unwin (12)
0

votes

4

answers

733

views

Hi,

My samsung s4 connect to the code but only for streaming audio... when I tap scan for amp nothing happen... I ve fallowed all the connection steps but now I dont know what to do.

Could you help?

Thx 

asked 04 Oct 2016 at 05:49 PM

Jp Ponsol
0

votes

1

answer

755

views

Did marshall release the new updated firmware update for the code 50 that fixes the lockup with no sound issue? I want to know because i might buy this amp again if the firmware fixes this problem?

asked 04 Oct 2016 at 04:06 PM

John Bednarek (5)
0

votes

0

answers

681

views

How can I view and download other peoples presets on the Code?

asked 03 Oct 2016 at 09:24 PM

Ryan Lloyd
0

votes

1

answer

810

views

Hi. There is no way to connect  throught bluetooth my Ipad2  with Gateway app Code25?  I've read the issue but don't wanna to buy another Ipad only for this problem. Thanks

asked 02 Oct 2016 at 08:10 PM

Paolo Seri
Showing results 1281 to 1300 of 1393
Loading - please wait...